[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”justified” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

pokloni_zvezek_1

Na Karitas se vsako šolsko leto obrnejo številne družine, ki potrebujejo pomoč tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Še posebej tiste, ki so prizadete zaradi brezposelnosti staršev, bolezni in drugih težkih okoliščin.

Vsako leto vas vabimo k podpori in sodelovanju v Karitasovi akciji Pokloni zvezek. Otroke in njihove starše prosimo, da poklonijo nov, velik, črtan zvezek za osnovnošolce, ki tudi v Sloveniji potrebujejo pomoč. Sodelujoči otroci bodo prejeli posebno razglednico, ki jo bodo odnesli domov. Na zadnjo stran razglednice lahko zapišejo misel, pozdrav ali narišejo risbo za skritega prijatelja, ki bo zvezek prejel. Razglednico bodo nato vložili v darovani zvezek in ga oddali na zbirno mesto v šoli ali vrtcu. Otroci, ki bodo zvezek prejeli se bodo prav zagotovo razveselili sporočila svojih sovrstnikov.

Z akcijo želimo zbrati čim več zvezkov za socialno ogrožene otroke in otroke spodbuditi k solidarnosti s sovrstniki.

Za vaš prispevek smo vam zelo hvaležni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]